You are here: Home / OVER ONS

Wie is Bootcamp Beesel?

Hallo dit zijn wij! Twee gedreven dames vol energie. Die iedere week weer voor jullie klaar staan om een top training te geven.

Oorsprong Bootcamp

Bootcamp stamt af van de trainingsvorm die gegeven wordt aan het Amerikaanse leger, waarin er flink gedrild wordt. Bij Bootcamp Beesel leggen we niet de nadruk op het drillen, maar vinden wij naast de fysieke en mentale uitdaging, het plezier in sporten net zo belangrijk of nog wel belangrijker!

Bootcamp als onderdeel van een gezonde leefstijl

Wij als Bootcamp Beesel vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de inwoners in onze omgeving. Een belangrijk onderdeel daarvan is bewegen. Het is bewezen dat bewegen de kans op negatieve gezondheidsklachten aanzienlijk doet verminderen. Zo geeft de Nederlandse Norm Gezond Bewegen aan dat je minimaal 5 dagen per week 30 minuten lang moet bewegen. Niet voor iedereen is bewegen zo van zelf sprekend. Sommige zien het zelfs als een must. Maar dat hoeft absoluut niet!

Sporten met Fun & Resultaat

Wij bewijzen met Bootcamp Beesel dat sporten absoluut geen must is. Middels de trainingen die iedere keer anders zijn, de locaties die rouleren, de muziek die je energie geeft, de sterke groepsdynamiek en ons enthousiasme vliegt de training voorbij!

Spreekt jou dit ook aan? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles, tot snel!

Kim Heynen

Bootcamp instructeur met een leefstijlcoach en verpleegkundige achtergrond.

“Mijn passie is bewegen en voornamelijk bewegen in de buitenlucht. Daarin zoek ik graag mijn grenzen op fysiek en mentaal. Niet alleen mezelf breng ik graag tot het uiterste, maar ook de leden van de Bootcamp Beesel. Als team gaan we samen een stapje verder!”

Dyon Doensen

Bootcamp instructeur

“Van mijn eigen hobby mijn baantje kunnen maken! Fanatiek en gek op allerlei sporten, vooral als het lekker buiten is.”