PUUR JIJ Op maat

You are here: Home / Leefstijlcoaching particulier / PUUR JIJ Op maat

 

Wil je ook niets liever dan je eigen pakket samen stellen? Aan de slag gaan op jouw manier? 

Zit je niet graag vast aan een bepaald traject of een bepaalde aanpak? Dan kan er ook op individueel niveau gekeken worden naar specifieke wensen en behoeftes. Vaak leidt dit tot een nog gerichtere aanpak. Hoe meer de aanpak puur op jou gericht is hoe sneller en doelgerichter we aan de slag kunnen gaan. Heb je bijvoorbeeld al veel kennis van gezonde voeding, maar wil je verbetering in je beweegpatroon? Bekijk de eventuele mogelijkheden op deze pagina of neem snel contact op om te kijken wat nog meer mogelijk is.

Prijzen zijn afhankelijk van de individuele wensen, er kan altijd vrijblijvend een offerte worden aangevraagd!

Kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek gesprek bekijken we samen wat de wensen en behoeftes zijn.

Duur: 15 min
Prijs: Gratis

Intake

Tijdens een uitgebreide intake worden alle leefstijlitems besproken middels anamnese en een leefstijltest. Op deze manier brengen we de huidige situatie in kaart en weet je zelf waar je op dit moment staat. Dit is belangrijk om de gezondheidsdoelen te stellen en aan de slag te gaan. Na deze intake kan er gekozen worden om vervolgconsulten in te plannen.

Duur: 1 uur
Prijs: € 50,-

Vervolgconsult

Naar eigen behoefte kunnen er een of meerdere vervolgconsulten worden ingepland, waarin je gecoacht wordt naar je gezondheidsdoelen. Daarnaast wordt er informatie, tips en adviezen gegeven.

Duur: 45 min
Prijs: € 40,-

Duur: 30 min
Prijs: € 27,-

Uitgebreide voedingsanalyse

Duur: 1 uur
Prijs: € 55,-

Uitgebreide beweeganalyse

Duur: 1 uur
Prijs: € 55,-

Fittest (+leefstijltest)

Wat houdt de fittest in? Je lichaam wordt op een aantal punten grondig gecheckt. Deze punten geven een indicatie over je gezondheid. Aan de hand van de uitkomst wordt er gericht een leefstijl advies gegeven, waarmee je thuis aan de slag kunt! Om een zo gericht en uitgebreid mogelijk advies te geven kan er aansluitend van de fittest ook een leefstijltest worden gedaan. Hierin worden de belangrijkste leefstijlitems getest en ga je naar huis met een aantal gezondheidsdoelen.

Je lichaam wordt gecontroleerd op:
– je BMI
– je vetpercentage
– je visceraal vet
– je buikomvang
– je hartslag
– je bloeddruk

Exclusief leefstijltest:
Duur: 50 min              Prijs: € 45,-

Inclusief leefstijltest:
– doorlopen van vragen rondom leefstijlitems
– formuleren van gezondheidsdoelen

Duur: 1,5 uur              Prijs: € 79,-

Bij veel zorgverzekeraars zit er een vergoeding voor leefstijlcoaching of voedingsadvies in het (aanvullende) pakket. In dit kader kunnen leefstijlconsulten bij sommige zorgverzekeraars worden vergoed. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag middels onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht