Leefstijlcoaching particulier

You are here: Home / Leefstijlcoaching particulier

 

Wil je ook gelukkig en gezond leven? Op zoek naar PUUR jezelf?

Leefstijl

Leefstijl is een manier van leven, ook wel een stabiel patroon van gedrag die iemand vertoont. Die patronen komen tot stand door de dingen die je belangrijk vindt, bepaald werk dat je hebt, dingen die in het verleden zijn gebeurd, noem maar op. Ieder mens is uniek en doorloopt het leven op zijn of haar manier. Wat is nu een gezonde leefstijl? Aangezien iedereen zijn eigen gevoel en standpunt van gezondheid heeft is er geen eenduidige richtlijn over wat een gezonde leefstijl dan precies inhoudt. Er bestaat gewoonweg geen algemene gezonde leefstijl waar iedereen zich goed bij voelt. Natuurlijk speelt voeding, beweging en ontspanning daar een hele grote rol in.

Werkwijze

Gewoontes zijn lastig te veranderen en voor ieder mens is een andere aanpak nodig om die patronen uiteindelijk te doorbreken. PUUR JIJ gaat middels coaching u helpen op weg naar een gezonde leefstijl. Stap voor stap werken staat hierin centraal. Kleinen doelen in de beginfase gaan er uiteindelijk voor zorgen dat de uiteindelijke doelen, met af en toe vallen en opstaan, bereikt worden!

Welk pakket gaat mij helpen? Via een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten maken we kennis en bekijken we samen wat voor jou of jullie de juiste aanpak is. Mocht uit deze kennismaking blijken dat de individuele wensen er anders uit zien, dan wordt er in overleg met elkaar een pakket ‘op maat’ samen gesteld.

Vergoeding

Bij veel zorgverzekeraars zit er een vergoeding voor leefstijlcoaching of voedingsadvies in het (aanvullende) pakket. In dit kader kunnen leefstijlconsulten bij een aantal zorgverzekeraars worden vergoed. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar en vraag naar de mogelijkheden!

Leefstijlprogramma’s