OVER KIM

You are here: Home / OVER KIM

Mijn naam is Kim Heynen, afgestudeerd als Leefstijlcoach aan de Post-HBO opleiding Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Tevens ben ik HBO verpleegkundige en richt ik me vooral op het zorgen dat mensen gezond blijven door hun gezondheid te bevorderen en te beschermen. Door mijn achtergrond als verpleegkundige heb ik veel inzicht gekregen in ziekteprocessen en weet ik juist hoe belangrijk een gezonde leefstijl is ter voorkoming van chronische ziektebeelden als hart-en vaatziekte, diabetes, obesitas enzovoorts.
Op naar een samenleving waarin we ons bewust zijn van onze eigen leefstijl en hier ook verantwoordelijkheid voor dragen.


” Voorkomen is beter dan genezen! “

Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland. De leden van de BLCN willen dat mensen zoveel mogelijk tijd gezond en gelukkig doorbrengen, dat ze zich vitaal voelen en geestelijk en lichamelijk in balans.

Citaat BLCN: “Hbo leefstijlcoaches kunnen mensen niet alleen helpen om algemene adviezen over voeding, bewegen, slaap en ontspanning om te zetten in een persoonlijk plan, maar vooral begeleiding bieden om dat plan werkelijkheid te maken”.